White Wizard Games Star Realms: Deck Building Game Box Set

999 

White Wizard Games Star Realms: Deck Building Game Box Set  White Wizard Games White Wizard Games Star Realms: Deck Building Game Box Set 999 Kč

Popis produktu

Vytvořte si vlastní hvězdnou říši! Vybudujte si armádu prostřednictvím přepravy a obchodu a pak použijte mocnou flotilu válečných lodí, abyste ochránili, co je vaše, a zabrali, co není!

Hra Star Realms, kterou navrhli Darwin Kastle a Rob Dougherty, patřící do síně slávy Magicu, kombinuje zábavu deckbuildingových her s interaktivitou soubojů ve stylu karetních her. Při hře můžete pomocí obchodování přidávat nové lodě a základny do svého balíčku. Při hře tyto lodě a základny generují mocné efekty, další obchod a boj k útoku na soupeře a jeho základny. Pokud se vám podaří snížit soupeřovo skóre na nulu, vyhráváte!

Tato krabicová sada Star Realms obsahuje všechny karty ze základní sady Star Realms a sady Gambit a navíc herní desku a dva další startovní balíčky, které poskytují úžasnou hru pro 2-4 hráče. A karty výzev Nemesis Beast a Piráti z Temné hvězdy poskytují další možnosti sólové i kooperativní hry! V krabici najdete kompletní hru pro 4 hráče, která obsahuje pravidla a 162 karet.

Další vlastnosti: EAN . 1. Základní hra / rozšíření Základní hra. 2. Minimální věk 12. 3. Jazyk hry anglický. 4. Jazyk pravidel anglický. 5. Minimální počet hráčů 1. 6. Maximální počet hráčů 4. 7. Herní doba (minut) 20. 8. Hodnocení Boardgamegeek (0-10) 7.9. 9. Náročnost (1-5) 2. Autor Robert Dougherty.

Katalogové číslo: 810019150562 Kategorie: , , ,

Související produkty